Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kleinschalig wonen voor mensen met een visuele (en verstandelijke) beperking bij Bartiméus

Terug naar overzicht

Bij Bartiméus vindt u kleinschalige woonvoorzieningen waar mensen met een visuele beperking of een meervoudige beperking een leven leiden zoals thuis. Kleinschalig wonen is overzichtelijk voor de bewoners en zorgt voor rust. Samen voeren de bewoners en de begeleiders een huishouden. De zorg, beg...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Bij Bartiméus vindt u kleinschalige woonvoorzieningen waar bewoners een leven leiden zoals thuis. Kleinschalig wonen is overzichtelijk voor de bewoners en zorgt voor rust. Samen voeren de bewoners en de begeleiders een huishouden. De zorg, begeleiding en eventuele behandeling van Bartiméus die nodig is, sluit zo goed mogelijk aan op de (zorg)behoefte van de individuele bewoner.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Bij Bartiméus vindt u kleinschalige woonvoorzieningen waar mensen met een visuele beperking of een meervoudige beperking een leven leiden zoals thuis. Kleinschalig wonen is overzichtelijk voor de bewoners en zorgt voor rust. Samen voeren de bewoners en de begeleiders een huishouden. De zorg, begeleiding en eventuele behandeling van Bartiméus die nodig is, sluit zo goed mogelijk aan op de (zorg)behoefte van mensen die blind of slechtziend zijn en/of een verstandelijke beperking hebben.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

3 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De ontwikkeling van elke bewoner staat centraal. De bewoner geeft zelf richting aan de invulling van zijn leven, eventueel in samenspraak met zijn cliëntvertegenwoordiger. Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de vraag van de bewoners voorziet Bartiméus in voorzieningen als scholen, dagbesteding en sport- en bewegingsfaciliteiten. Gespecialiseerde behandelaars zijn beschikbaar als het gaat om:
•gezondheidszorg
•educatie
•cliënten-ict
•oriëntatie
•mobiliteit
•vrijetijdsbesteding
•en - naar behoefte - pastorale zorg

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.