Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kloosring 109

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Op de Kloosring 109 wonen tien mannen bij elkaar in een ruime woning met een tuin om de woning heen. De begeleiders zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een licht verstandelijke beperkingen, gedragsproblematiek, psychische stoornissen en autisme. We zorgen voor structuur en een fijne plek om te wonen.

Kloosring 109 heeft een ruime woonkamer aan de voorkant van de woning en een eethoek aan de achterkant van de woning. Via de eethoek kom je door de schuifdeuren in de grote tuin. Omdat er alleen mannen wonen op de Kloosring 109, heeft de woonkamer een stoere mannelijke uitstraling. Ook staat er een tafeltennistafel in de woonkamer.

Beneden bevinden zich twee ruime rolstoelvriendelijke slaapkamers en een ruime aangepaste badkamer met toilet. De eerste verdieping is alleen met de trap te bereiken. Hier zijn negen ruime slaapkamers met eigen wastafel. De bewoners van deze verdieping delen twee badkamers en twee aparte toiletten.

Woonomgeving De woning bevindt zich in een woonwijk. In de directe omgeving liggen nog 7 woningen van Zuidwester. Dagbestedingslocatie Het Steunpunt ligt op loopafstand. In de buurt van de woning vind je een speeltuin en een kinderboerderij. Het centrum van Oud-Beijerland vind je op 10 minuten fietsen.

Welke begeleiding heb je nodig? We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen op jouw eigen niveau. We gaan samen met jou en je verwant in gesprek om je wensen in doelen in kaart te brengen. Met elkaar bekijken we wat er mogelijk is. Als het nodig is passen we de begeleiding aan.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.