Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kloosring 111

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Op Kloosring 111 woont een groep jongemannen in de leeftijd van 15 tot 25 jaar. De begeleiders zijn gespecialiseerd in het begeleiden van jongvolwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking, gedragsproblematiek en stoornis in het autistisch spectrum (ASS). We bieden een duidelijke structuur door heldere afspraken te maken Overdag gaan de bewoners naar school of naar een vorm van dagbesteding. In de woning begeleiden we je op de manier die bij jou past. Je doet dingen alleen als het kan, samen als je wilt en we passen aan wat moet.

Woonomgeving De woning bevindt zich in een woonwijk. In de directe omgeving liggen nog 7 woningen van Zuidwester. Dagbestedingslocatie Het Steunpunt ligt op loopafstand. In de buurt van de woning vind je een speeltuin en een kinderboerderij. Het centrum van Oud-Beijerland ligt op 10 minuten fietsen.

Welke begeleiding heb je nodig? We ondersteunen je in de uitdagingen die je tegenkomt in het leven. Samen zoeken we naar manieren om prettig te wonen en een zinvolle dagbesteding te hebben. We geven je de vrijheid de dingen alleen te doen die je alleen kunt doen en werken samen als het nodig is.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Zeer intensief, Gemiddeld, Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.