Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kloosring 113

Terug naar overzicht

Op de Kloosring 113 wonen negen volwassenen. De bewoners hebben behoefte aan een vaste dagstructuur, vaste regels en afspraken en duidelijkheid.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Kloosring 113 is een ruime twee-onder-een-kap woning in Oud-Beijerland. Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met een open keuken en een eetgedeelte, evenals twee grotere slaapkamers, die rolstoeltoegankelijk zijn. Er is geen lift aanwezig, wel een traplift. Voor deze woning is er een nachtdienst aanwezig, welke meerdere woning aandoet.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een grote gemeenschappelijke ruimte, waarin de woonkamer, keuken en het eetgedeelte zich bevinden. Via deze ruimte kun je in de tuin komen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Op de begane grond is een woonkamer met open keuken, een badkamer met toilet, een apart toilet, twee slaapkamers, een verzorgingsruimte en een bergruimte. Op de eerste verdieping zijn er 7 slaapkamers, twee (kleine) badkamers en twee toiletten.

Situering in wijk

Kloosring 113 ligt in een woonwijk van Oud-Beijerland. In de nabije omgeving is een bushalte en een supermarkt op loopafstand. Eén van de dagbestedingslocaties van Zuidwester is gelegen op loopafstand. In het wat verder gelegen centrum van Oud-Beijerland zijn diverse winkels en horecagelegenheden te vinden.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Binnen de Kloosring 113 wonen maximaal negen volwassen cliënten, zowel mannen als vrouwen, met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Alle cliënten hebben baat bij een vaste dagstructuur en veel duidelijkheid. De cliënten hebben op diverse locaties dagbesteding. Er is sprake van lichte gedragsproblematiek. De woning is een gesloten woning.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Enige

Omschrijving

De begeleiding van Kloosring 113 richt zich vooral op het neerzetten van een vaste dagstructuur, vaste regels en afspraken en het bieden van duidelijkheid. Per cliënt is er een dagprogramma en begeleiding helpt hiermee. Ook is er ruimte voor gezelligheid als iemand hier behoefte aan heeft. Er wordt met zijn allen gegeten en ’s avonds wat gedronken en eventueel tv gekeken.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.