Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kloosring 113

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Op de Kloosring 113 wonen negen volwassenen, zowel mannen als vrouwen. De bewoners hebben behoefte aan een vaste dagstructuur, vaste regels en afspraken en duidelijkheid. De begeleiding heeft ervaring met het begeleiden van mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, autisme, epilepsie en eventuele gedragsproblematiek.

Overdag gaan de bewoners naar de dagbesteding. Ook is er ruimte voor gezelligheid wanneer hier behoefte aan is. Er wordt met zijn allen gegeten en ’s avonds wat gedronken en eventueel tv gekeken.

Kloosring 113 is een gesloten woning. Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met een open keuken en een eetgedeelte. Door deze ruimte kun je ook in de tuin komen. Op de begane grond zijn er twee grotere slaapkamers, deze zijn rolstoeltoegankelijk. Hier hoort ook een grote badkamer bij. De badkamer wordt gedeeld met andere bewoners. Boven zijn er 7 slaapkamers en ook meerdere (kleine) badkamers.

Woonomgeving De woning ligt in een woonwijk van Oud-Beijerland. In de nabije omgeving is een bushalte en een supermarkt op loopafstand. Eén van de dagbestedingslocaties van Zuidwester is op loopafstand. In het centrum van Oud-Beijerland zijn winkels en horecagelegenheden te vinden. Dit is een iets langere loopafstand. Vervoer hiervoor is handiger, al kan het lopend ook.

Welke begeleiding heb je nodig? De begeleiding is gericht op structuur en duidelijkheid. Per bewoner is er een dagprogramma waarbij de begeleiding ondersteunt.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.