Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kloosring 115

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Op Kloosring 115 woont een groep mannen bij elkaar. De begeleiders zorgen er voor structuur en creëren samen met de bewoners een prettige sfeer om in te wonen. De begeleiding is gespecialiseerd in het begeleiden van mannen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Op de begane grond van deze woning zijn twee slaapkamers, een doucheruimte met toilet, een apart toilet, een verzorgingsruimte, een woonkamer met open keuken en een bergruimte te vinden. Op de eerste verdieping zijn er acht slaapkamers, twee aangepaste doucheruimtes en twee toiletten. Je deelt als bewoner de woonkamer, keuken, wc en badkamer met medebewoners. Daarnaast heb je je eigen slaapkamer. De benedenverdieping is rolstoelvriendelijk en voor het naar boven gaan is er een traplift beschikbaar. De Kloosring 115 heeft een voor- en achtertuin. In de achtertuin verzorgen we kippen en konijnen. Ook komen er geregeld honden van de begeleiding langs op de woning. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geven we tussen 10:00-15:00 uur dagbesteding. We verzorgen de dieren, werken in de moestuin, doen aan houtbewerking of hebben een andere creatieve activiteit.Woonomgeving De woning bevindt zich in een woonwijk. In de directe omgeving liggen nog 7 woningen van Zuidwester. Dagbestedingslocatie Het Steunpunt ligt op loopafstand. In de buurt van de woning vind je een speeltuin en een kinderboerderij. Het centrum van Oud-Beijerland ligt op 10 minuten fietsen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.