Wonen zonder beperking

Kloosring 115

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Kloosring 115 is een is een geschakelde woning (met nummer 113) in Oud-Beijerland. Aan de voorzijde en achterzijde ligt een tuin. De woonkamer, keuken, wc en badkamers worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning beschikt over een eigen schuurtje en voorraadhok. De woning is rolstoeltoegankelijk op de begaande grond. De eerste etage kan bereikt worden met een traplift. Op de begaande grond is een badkamer die rolstoeltoegankelijk is ingericht. Er is een nachtdienst aanwezig.

Indeling gemeenschappelijk deel

- Een ruime woon/eetkamer
- Een open keuken

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Op de begane grond zijn er 2 slaapkamers, een doucheruimte met toilet, een apart toilet, een verzorgingsruimte, een woonkamer met open keuken en een bergruimte te vinden. Op de eerste verdieping zijn er 8 slaapkamers, 2 doucheruimtes en 2 toiletten.

Situering in wijk

De woning staat midden in de woonwijk Pootwijk in Oud-Beijerland. In de omgeving zijn meerder woningen van Zuidwester gevestigd en er is een kinderboerderij op loopafstand aanwezig. Het centrum van Oud-Beijerland is op ongeveer een half uur wandelen te bereiken.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Dementie, Epilepsie, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Op Kloosring 115 woont een groep (jonge) mannen met een licht tot matige verstandelijke beperking. De cliënten zijn in het dagelijks functioneren gebaat bij een duidelijke structuur en heldere afspraken. Overdag gaan de bewoners allemaal naar dagbesteding. De begeleiding is er op gericht de bewoners duidelijkheid te bieden binnen een gezellig sfeer voor iedereen.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiders zorgen er voor structuur en creëren samen met de bewoners een prettige sfeer om in te wonen. De cliënten zijn bijna allemaal geheel of gedeeltelijk afhankelijk van de aangeboden zorg en maken gebruik van verschillende hulpmiddelen om zich te kunnen verplaatsen. De cliënten hebben in hoge mate ondersteuning in hun ADL nodig en de begeleiders helpen eveneens bij eventuele seksuele vragen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.