Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kloosring 115

Terug naar overzicht

Op Kloosring 115 woont een groep mannen bij elkaar. De begeleiders zorgen er voor structuur en creëren samen met de bewoners een prettige sfeer om in te wonen. De begeleiding is gespecialiseerd in het begeleiden van mannen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Kloosring 115 is een is een geschakelde woning (met nummer 113) in Oud-Beijerland. Op de begane grond van deze woning zijn twee slaapkamers, een doucheruimte met toilet, een apart toilet, een verzorgingsruimte, een woonkamer met open keuken en een bergruimte te vinden. Op de eerste verdieping zijn er acht slaapkamers, twee aangepaste doucheruimtes en twee toiletten. Je deelt als bewoner de woonkamer, keuken, wc en badkamer met medebewoners. Daarnaast heb je je eigen slaapkamer. De benedenverdieping is rolstoelvriendelijk en voor het naar boven gaan is er een traplift beschikbaar. Er is een nachtdienst aanwezig.

De Kloosring 115 heeft een voor- en achtertuin. In de achtertuin verzorgen we kippen en konijnen. Ook komen er geregeld honden van de begeleiding langs op de woning. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geven we tussen 10:00-15:00 uur dagbesteding. We verzorgen de dieren, werken in de moestuin, doen aan houtbewerking of hebben een andere creatieve activiteit.

Indeling gemeenschappelijk deel

  • Een ruime woon/eetkamer
  • Een open keuken

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Op de begane grond zijn er 2 slaapkamers, een doucheruimte met toilet, een apart toilet, een verzorgingsruimte, een woonkamer met open keuken en een bergruimte te vinden. Op de eerste verdieping zijn er 8 slaapkamers, 2 doucheruimtes en 2 toiletten.

Situering in wijk

De woning staat midden in de woonwijk Pootwijk in Oud-Beijerland. In de omgeving zijn meerder woningen van Zuidwester gevestigd en er is een kinderboerderij op loopafstand aanwezig. Het centrum van Oud-Beijerland is op ongeveer een half uur wandelen te bereiken.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Dementie, Epilepsie, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Op Kloosring 115 woont een groep (jonge) mannen met een licht tot matige verstandelijke beperking. De cliënten zijn in het dagelijks functioneren gebaat bij een duidelijke structuur en heldere afspraken. Overdag volgen de bewoners dagbesteding: intern op de woning of op een externe locatie. De begeleiding is er op gericht de bewoners duidelijkheid te bieden binnen een gezellig sfeer voor iedereen.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiders zorgen er voor structuur en creëren samen met de bewoners een prettige sfeer om in te wonen. De cliënten zijn bijna allemaal geheel of gedeeltelijk afhankelijk van de aangeboden zorg en maken gebruik van verschillende hulpmiddelen om zich te kunnen verplaatsen. De cliënten hebben in hoge mate ondersteuning in hun ADL nodig en de begeleiders helpen eveneens bij eventuele seksuele vragen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.