Wonen zonder beperking

Knijptang is een locatie in het centrum van Harderwijk. Je buren zijn de mensen die niet bij Philadelphia wonen. Je woont hier echt in de maatschappij.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Je hebt hier een mooi appartement. Midden in het centrum van Harderwijk. En helemaal voor jezelf. Met een woonkamer, aandachtsblokje, slaapkamer en badkamer. Daar kun je het leven leiden dat jij zelf wilt. Je woont hier met zes cliënten. De zes cliënten hebben allemaal een lichte tot matige verstandelijke beperking. Iedere middag kun je na het werk of dagbesteding je verhaal kwijt in je eigen appartement of de gezamenlijke woonkeuken. Daar drinken we koffie en ontmoet je anderen. Als je wilt kun je daar ook samen koken en eten. Je mag het eten natuurlijk ook in je eigen appartement opeten. De begeleiders zijn er na het werk of de dagbesteding. We helpen je zo zelfstandig mogelijk te leven. We helpen je vooral met heel praktische dingen. Zoals je administratie, het schoonhouden van je appartement en de boodschappen.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de gemeenschappelijke woonkamer kun je ook eten koken en eten.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Je appartement heeft een mooie woonkamer met en aanrechtblok, een slaapkamer en een badkamer.

Situering in wijk

Je hebt hier een geweldig appartement. Midden in het centrum van Harderwijk. Daar kun je het leven leiden dat jij zelf wilt. Je buren zijn de mensen die niet bij Philadelphia wonen. Je woont midden in de maatschappij en vlakbij het station.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Knijptang is een locatie in het centrum van Harderwijk. Je buren zijn de mensen die niet bij Philadelphia wonen. Je woont hier echt in de maatschappij.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Enige

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.