Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Koningserf 5-6

Terug naar overzicht

Woongroep op het terrein voor ouder wordende cliënten binnen Daelzicht die verzorging of begeleiding nodig hebben bij het verouderingsproces. Dit kan zowel lichamelijke ondersteuning zijn (wassen, verzorgen, eten/drinken) als begeleiding (bijv. i.v.m. dementie).

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Twee onder een kap woning. In iedere woning 3 beneden kamers met een eigen douche en toilet en drie bovenkamers met een gemeenschappelijke badkamer en toilet.

Indeling gemeenschappelijk deel

We hebben binnen de woningen een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Op de boven etage maken de cliënten gebruik van een gemeenschappelijke badkamer en toilet. De beneden kamers hebben een eigen badkamer.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Savelberg ligt mooi landelijk aan de rand van het dorpje Koningslust De woningen Koningserf 5-6 liggen aan een pleintje. Op dit pleintje is in het midden een speeltuin. Aan de achterkant van Koningserf 5-6 ligt land van een boer. Je kan heerlijk ver van je uit kijken.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Epilepsie, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Psychische beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Ouder wordende populatie (50+) met een licht tot ernstig verstandelijk beperkt niveau. Bijkomende problematiek kan op verschillende gebieden aanwezig zijn (o.a. autisme, syndroom van down, dementie, zintuiglijke en lichamelijke beperking, diabetes, epilepsie). Een groot deel is afhankelijk van volledig verzorging.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen, Enige

Omschrijving

Gedragsregulering is minimaal, enkele cliënten laten wel gedrag zien (bijv. vanuit autisme, dementie). Dit wordt door middel van begeleidingsstijl geprobeerd te verminderen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.