Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Koningsveld 40

Terug naar overzicht

De groepswoning biedt plaats aan zes cliënten, zowel mannen als vrouwen. Deze volwassenen van uiteenlopende leeftijden hebben een ernstige verstandelijke beperking en behoefte aan intensieve ondersteuning bij hun persoonlijke verzorging, op sociaal gebied en bij het maken van keuzes. Daarnaast h...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Koningsveld 40 in Terheijden is een geschakelde gelijkvloerse woning met een afgeschermde, speciaal voor de doelgroep aangelegde tuin. Keuken en snoezelruimte worden gedeeld met Koningsveld 38. De woning is rolstoeltoegankelijk. Zowel in de badkamer als in de slaapkamers is een tilliftsysteem.

Indeling gemeenschappelijk deel

Woonkamer en badkamer worden gedeeld met medebewoners.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere cliënt beschikt over een eigen slaapkamer.

Situering in wijk

De woning ligt in de verkeersluwe wijk het Gruytpark, aan de rand van Terheijden. Een volledig aangepast dagactiviteitencentrum met binnenbad en oefenzaal, een (kinder)boerderij en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking

Omschrijving

De groepswoning biedt plaats aan zes cliënten, zowel mannen als vrouwen. Deze volwassenen van uiteenlopende leeftijden hebben een ernstige verstandelijke beperking en behoefte aan intensieve ondersteuning bij hun persoonlijke verzorging, op sociaal gebied en bij het maken van keuzes. Daarnaast hebben zij geheel of gedeeltelijk ondersteuning nodig bij de mobiliteit. Activiteiten vinden plaats vanuit een gezellige sfeer.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Zeer intensief

Behandeling

Intensief

Omschrijving

De begeleiding is gericht op communicatie, het omgaan met interacties en ondersteuning bij zelfstandig functioneren. Zelf doen wordt gestimuleerd. Daarnaast vindt intensieve ondersteuning plaats op het gebied van persoonlijke verzorging. Begeleiders werken in onregelmatige diensten. ‘s Nachts is er nachtaanwezigheid door middel van een akoestisch afluistersysteem en een wakkere nachtdienst. In verband met de intensieve zorgvraag is er meer dan gemiddelde inzet van begeleiders.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.