Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Hier woon je luxe. We hebben drie verdiepingen met vijftien appartementen. Alle appartementen zijn groot. Met een huiskamer, keukentje en douche/wc. De meeste appartementen hebben ook nog een aparte slaapkamer. Er is overal veel daglicht. Je maakt er snel een echt thuis van.
Je doet zoveel mogelijk zelf. Als het niet lukt, helpen we je. En in het weekend doen we leuke dingen. Denk aan een high tea of een filmavond.
Iedere avond is er begeleiding. In de nacht is er een telefonische achterwacht. De begeleiders helpen je bij het zelfstandig wonen. Bij het huishouden. Bij je administratie. En bij de omgang met familie, vrienden en buren. Precies waar jij het nodig hebt.

Indeling gemeenschappelijk deel

Als je gezelligheid wilt, kom je naar het steunpunt. We hebben voor iedere groep van zeven bewoners een steunpunt. Het steunpunt is een leuke huiskamer. Daar kun je samen eten. Maar je mag natuurlijk ook in je appartement eten. Iedereen heeft een taak in het steunpunt.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Je bent eigenaar van een mooi appartement. De meeste appartementen bestaan uit een woon- en slaapkamer. In sommige gevallen heb je een zitslaapkamer. Gelukkig heb je zelf een groot balkon.

Situering in wijk

De Korenburgh is een onderdeel van een luxe complex. Wij wonen in één vleugel van het gebouw. De Korenburg staat in het centrum van Nunspeet. De Albert Heijn en kerken allemaal dichtbij. Je woont hier heel veilig.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Enige

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.