Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kortekaasplantsoen

Terug naar overzicht

Kortekaasplantsoen 65 in Den Haag is een locatie van Ipse de Bruggen waar je kunt logeren. De locatie ligt op een centrale plek in Den Haag dicht bij het strand, winkels en is eenvoudig te bereiken met tram en bus.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Je hebt een eigen slaapkamer met bed, kast en wastafel. Je mag natuurlijk iets van thuis meenemen om het nóg gezelliger te maken.

Indeling gemeenschappelijk deel

Onze logeerplek is een geschakelde woning, en bestaat uit 11 kamers. Deze zijn verdeeld over drie etages. Er is een woonkamer waar we met anderen gezamenlijke activiteiten doen. Ook is er een keuken waar we elke dag koken. Verder hebben we een heerlijke tuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige

Verzorging

Geen, Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Hoe ziet jouw logeerplek eruit?


Als je bij ons komt logeren maken we heldere afspraken over jouw persoonlijke begeleiding en verzorging. Ons uitgangspunt is jou zoveel mogelijk regie te laten voeren over je eigen leven. In de begeleiding doen we een stapje terug als dit kan, en zijn we er voor jou als je dit nodig hebt. De inzet van begeleiding stemmen we af op de begeleidingsvragen die er zijn.

Doordeweeks zijn we gesloten tussen 10.00 en 15:00 uur. In de nacht is er een slaapdienst aanwezig.


Wat verder goed is om te weten


Als je bij ons komt logeren ben je zelf verantwoordelijk voor vervoer naar onze locatie en naar je dagbesteding. Verder maken we afspraken dat Ipse de Bruggen verantwoordelijk is om de zorg te leveren die passend is bij jouw indicatie. Verder spreken we een aantal huisregels af, waar je je aan houdt tijdens het logeren.

Wij bieden de volgende logeermogelijkheden:

Midweek*: zondag 19:00 tot en met vrijdag 9:00 uur; of
Weekend: vrijdag 15:00 tot en met zondag 15:00 uur.
*De locatie is doordeweeks gesloten tussen 10.00 en 15.00 uur. Het is daarom belangrijk dat je dagbesteding hebt.

Het is ook mogelijk om tijdens vakantieperiodes te logeren. Voorwaarde is wel dat je al gebruik maakt van een midweek of weekend logeren. De frequentie is afhankelijk van de mogelijkheden; dit bekijken we dan samen.

Tijdens kerst en oud & nieuw zijn wij gesloten.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.