Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

We wonen met 26 mensen onder een dak. Er zijn vier woongroepen. Ieder heeft een eigen woning met alles wat je nodig hebt. In je badkamer kun je een wasmachine neerzetten. Een van de vier woongroepen is speciaal voor mensen met een ernstige beperking. Hier wonen 7 mensen. Ze hebben een plafond-tilsysteem, een hooglaagbad, extra brede deuren. Als je in die groep woont, krijg je intensieve verzorging en verpleging.

Indeling gemeenschappelijk deel

We koken met elkaar in de keuken van de grote gezamenlijke woonkamer. Het is gezellig om samen te eten, maar het mag ook in je eigen appartement. Als je wilt, kun je bezoek ontvangen op je eigen kamer. Of op het grote terras als het mooi weer is.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Ieder appartement bestaat uit alles wat jij nodig hebt. Er is ook ruimte voor een eigen wasmachine, zodat je zelf je kleren uit kunt wassen. Als je dat niet wilt, dan kan de begeleiding de was doen voor jou.

Situering in wijk

Het is heerlijk wonen in Nunspeet. We gaan veel naar het dorp toe. Om te zwemmen, naar de bibliotheek of naar de avondschool. Je kunt lid worden van veel verenigingen en sportclubs. Ook kun je in Nunspeet naar de kerk.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

26

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Behandeling

Gemiddeld, Intensief

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.