Wonen zonder beperking

Laan van Vlaanderen

Terug naar overzicht

Achter de woningen ligt een gezamenlijke tuin waar we vaak in zitten. Midden in de tuin staat een appelboom. Met mooi weer is het echt een feest. Dan kun je heerlijk in de warme zon zitten. We eten dan ook vaak buiten. We zorgen met elkaar voor de tuin.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Er is een groepswoning waar 6 cliënten wonen en waar de slaapdienst is. Je hebt je eigen (slaap)kamer op een van de drie verdiepingen. De douche delen we met elkaar. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Samen zorgen we ervoor dat het huis netjes en schoon is.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Gelegen in stadsdeel Nieuw Sloten.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Achter de woningen ligt een gezamenlijke tuin waar we vaak in zitten. Midden in de tuin staat een appelboom. Met mooi weer is het echt een feest. Dan kun je heerlijk in de warme zon zitten. We eten dan ook vaak buiten. We zorgen met elkaar voor de tuin. Als het minder mooi weer is, zitten we vaak gezellig in de huiskamer. Hier koken en eten we samen. Er zijn drie huiskamers. We wonen met veertien mensen in drie aparte woningen. Zelf koken, is leuk. Een begeleider helpt met koken. Als je zelf kookt, smaakt het eten lekkerder.

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Ondersteuning wordt geboden op basis van ZZP 2,3, 4 en 6. Er is een logeerkamer beschikbaar.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.