Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Wonen in de Wijk-Laatberghof

Terug naar overzicht

Woningen gelegen in een rustige en gezellige wijk nabij het centrum van Panningen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

In het Ringovenpark in Panningen liggen 3 moderne woningen naast elkaar. De woningen aan de Laatberghof 24, 26 en 28 liggen in een nieuwbouwwijk, dicht bij het gezellige winkelcentrum in een sfeervolle, gemoedelijke woonomgeving. Iedereen heeft een eigen zit/slaapkamer en er zijn gezamenlijke ruimtes waar de bewoners elkaar opzoeken om een spelletje te doen of samen te eten. Er zijn gezamenlijke badkamers en toiletten die door ongeveer 3 bewoners worden gedeeld.

Indeling gemeenschappelijk deel

Elke woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met open keuken, badkamers en toiletten. In woning 26 en 28 zijn er een aantal slaapkamers aanwezig op de begane grond.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke cliënt heeft een eigen slaapkamer, ingericht naar eigen smaak en wensen. Badkamers moeten gedeeld worden met maximaal 2 andere cliënten. Op woning 28 is er een slaapdienst voor alle drie de woningen. Verder is er een gezamenlijke woonkamer en keuken.

Situering in wijk

De woningen liggen in een nieuwbouwwijk rondom een gezellig hofje dicht bij het centrum van Panningen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Gedragsproblemen

Omschrijving

Cliënten binnen deze woningen hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. De bewoners zijn over het algemeen goed mobiel. De bewoners variëren in de leeftijd van jong volwassenen tot middelbare leeftijd. De een heeft nog een hele ontwikkeling voor zich, de ander zit al helemaal op zijn plek. Er wonen zowel meiden als jongens. Iedereen gaat overdag naar dagbesteding of werk, er wonen ook mensen die lekker op de fiets naar het werk kunnen, een enkeling zelfs te voet. De persoonlijke ontwikkeling staat centraal, lekker in je vel zitten, dat is van belang.

Aantal bewoners

16

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen, Enige

Omschrijving

Cliënten zijn volwassenen en jongvolwassenen. De begeleiding is gericht op deelname aan en activiteiten in de maatschapij. Daarnaast is het opbouwen en onderhouden van een netwerk rondom deze cliënten enorm belangrijk.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.