Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Leger des Heils - Domus Plus De Heem Heijcopperkade

Terug naar overzicht

Leger des Heils - Domus Plus De Heem Heijcopperkade is een beschermde woonvorm voor mannen en vrouwen met een verstandelijke beperking (VG6, VG7) in combinatie met verslaving (soft/harddrugs) en/of psychiatrische problematiek.

Woning

Soort woning

Appartement, Groepswoning, Studio

Omschrijving

De Heem Heijcopperkade bevind zich in het buitengebied van Utrecht, prikkelarm. Bewoners hebben een eigen woonunit met een douche en toilet. Er is een gemeenschappelijke keuken en huiskamer.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijke keuken, huiskamer en tuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Domus Plus De Heem Heijcopperkade is een beschermde woonvorm voor mannen en vrouwen met een verstandelijke beperking in combinatie met verslaving (soft/harddrugs) en/of psychiatrische problematiek.

Indicatie:

  • WLZ VG6,
  • WLZ VG7,
  • Forensische zorg,
  • WMO

Aantal bewoners

22

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

Bewoners worden tijdens hun verblijf begeleid middels de herstelgerichte methode waarbij in kleine stappen toegewerkt wordt naar de realisatie van haalbare wensen en doelen. Alle bewoners hebben een persoonlijk begeleider die hen hierin ondersteunt. De meeste van de bewoners worden, naast de (persoonlijke) begeleiding door woonbegeleiders, begeleid door een gedragswetenschapper van het Leger des Heils en partners uit de GGZ, thuiszorg en Jellinek. Wij streven ernaar om regelmatig te overleggen en de behandeldoelen op elkaar af te stemmen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.