Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Leger des Heils - Domus Plus De Hoek

Terug naar overzicht

Leger des Heils - Domus Plus De Hoek is een beschermde woonvorm voor mannen en vrouwen met een (licht) verstandelijke beperking (VG6, VG7) in combinatie met harddrugs- en/of alcoholverslaving en/of psychiatrische problematiek.

Woning

Soort woning

Appartement, Groepswoning

Omschrijving

Domus Plus De Hoek is een beschermde woonvorm in de stad Utrecht, op de grens van het centrum in een groene omgeving. Er is een binnen tuin en alle kamers kijken op de binnen tuin uit: de kamers op de beneden verdieping hebben openslaande deuren. Iedere kamer heeft een eigen badkamer, met douche en toilet. Ook is er een invaliden douche en toilet aanwezig in het pand.

Indeling gemeenschappelijk deel

De Hoek is een U-vormig gebouw met 1 verdieping. Er zijn twee gemeenschappelijke eetkeukens waar gekookt wordt voor de groep door bewoners, en waar gezamenlijk kan worden gegeten.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Domus plus De Hoek is voor mannen en vrouwen met een (licht) verstandelijke beperkingen in combinatie met harddrugs- en/of alcoholverslaving en/of psychiatrische problematiek.

Indicaties:

  • WLZ VG6,
  • Forensische Zorg,
  • WMO

Aantal bewoners

26

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Domus Plus De Hoek is een beschermde woonvorm waar structuur en passende begeleiding geboden wordt. De bewoners werken door middel van kleine stappen aan hun herstel, samen met een persoonlijk begeleider.
Er zijn interne en externe dagbestedingsmogelijkheden, zoals het schoonhouden van de omgeving rondom de locatie of houtbewerking.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.