Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Lindonk 87 in Zevenbergen is de benedenverdieping van een vrijstaande nieuwbouwwoning met tuin. Woonkamer met open keuken, badkamer en wasvoorzieningen worden gedeeld met medebewoners. Iedere cliënt beschikt over een eigen slaapkamer. De woning is niet geschikt voor mensen met een lichamelijke b...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Lindonk 87 in Zevenbergen is de benedenverdieping van een vrijstaande nieuwbouwwoning met tuin. De woning is niet geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

Indeling gemeenschappelijk deel

Woonkamer met open keuken, badkamer en wasvoorzieningen worden gedeeld met medebewoners.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere cliënt beschikt over een eigen slaapkamer.

Situering in wijk

De woning ligt in een nieuwe woonwijk van Zevenbergen. Het centrum met winkels, een park en sportaccommodatie bevinden zich in de directe omgeving. Openbaar vervoer is op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Lindonk 87 in Zevenbergen is de benedenverdieping van een vrijstaande nieuwbouwwoning met tuin. Woonkamer met open keuken, badkamer en wasvoorzieningen worden gedeeld met medebewoners. Iedere cliënt beschikt over een eigen slaapkamer. De woning is niet geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Enige, Gemiddeld

Omschrijving

De begeleiding is gericht op het stimuleren, stabiel houden, structureren, veiligheid bieden en het verduidelijken van de hulpvraag van de cliënt. Dat gebeurt door middel van duidelijke afspraken, een overzichtelijk dagprogramma, het bieden van nabijheid en het vergroten en behouden van de zelfstandigheid. Kennis en ervaring rondom autisme, hechtingsproblematiek en gedragsproblematiek zijn aanwezig. Begeleiders werken in onregelmatige diensten samen met de begeleiders van Lindonk 89. ‘s Nacht is er een gemeenschappelijke nachtdienst.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.