Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Lindonk 87a

Terug naar overzicht

De etage biedt plaats aan vijf cliënten, zowel mannen als vrouwen. Deze jongvolwassenen hebben een licht tot matige verstandelijke beperking, in lichte mate gedragsproblemen en zijn grotendeels zelfstandig. Daarnaast hebben cliënten behoefte aan individuele ondersteuning voor een aantal uren pe...

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Lindonk 87a in Zevenbergen is de bovenverdieping van een vrijstaande nieuwbouwwoning met vijf studio’s. De etage is niet geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een woonkeuken die kan worden gedeeld met medebewoners.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elke cliënt beschikt over een eigen zit-/slaapkamer met badkamer en keukenblok.

Situering in wijk

De woning ligt in een nieuwe woonwijk van Zevenbergen. Het centrum met winkels, een park en sportaccommodatie bevinden zich in de directe omgeving. Openbaar vervoer is op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De etage biedt plaats aan vijf cliënten, zowel mannen als vrouwen. Deze jongvolwassenen hebben een licht tot matige verstandelijke beperking, in lichte mate gedragsproblemen en zijn grotendeels zelfstandig. Daarnaast hebben cliënten behoefte aan individuele ondersteuning voor een aantal uren per dag op allerlei gebieden, zoals koken, administratie, opruimen, vrijetijdsbesteding, werk en sociale contacten. Cliënten bezoeken overdag een dagactiviteitencentrum of gaan naar hun werk.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

De begeleiding is gericht op het stimuleren, stabiel houden, structureren, veiligheid bieden en het verduidelijken van de hulpvraag en het welzijn van de cliënt. Dat gebeurt door middel van duidelijke afspraken, een overzichtelijk dagprogramma, het bieden van nabijheid en het vergroten en behouden van de zelfstandigheid. Kennis en ervaring rondom autisme, hechtingsproblematiek en gedragsproblematiek zijn aanwezig. Begeleiders werken in onregelmatige diensten samen met de begeleiders van Lindonk 89. ‘s Nachts is er een gemeenschappelijke nachtdienst.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.