Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Lindonk 89a

Terug naar overzicht

De etage biedt plaats aan vijf cliënten, zowel mannen als vrouwen. Deze volwassenen hebben een licht tot matige verstandelijke beperking, in lichte mate gedragsproblemen en zijn grotendeels zelfstandig. Daarnaast hebben zij behoefte aan individuele ondersteuning gedurende een aantal uren per dag...

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Lindonk 89a in Zevenbergen is de bovenverdieping van een vrijstaande nieuwbouwwoning met vijf studio’s. De etage is niet geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woonkeuken wordt gedeeld met medebewoners.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Iedere cliënt beschikt over een eigen zit-/slaapkamer met badkamer.

Situering in wijk

De woning ligt in een nieuwe woonwijk van Zevenbergen. Het centrum met winkels, een park en sportaccommodatie bevinden zich in de directe omgeving. Openbaar vervoer is op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

De etage biedt plaats aan vijf cliënten, zowel mannen als vrouwen. Deze volwassenen hebben een licht tot matige verstandelijke beperking, in lichte mate gedragsproblemen en zijn grotendeels zelfstandig. Daarnaast hebben zij behoefte aan individuele ondersteuning gedurende een aantal uren per dag op allerlei gebieden, zoals koken, administratie, opruimen, vrijetijdsbesteding, werk, sociale contacten, omgaan met emoties en eigen gedrag. Cliënten bezoeken overdag een dagactiviteitencentrum of gaan naar hun werk.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

De begeleiding is gericht op het stimuleren, stabiel houden, neutraal in emotie blijven, veiligheid bieden en het verduidelijken van de hulpvraag van de cliënt. Daarnaast is de begeleiding gericht op het behouden en vergroten van de zelfstandigheid en op het geven van sturing bij gedragsproblematiek. Kennis en ervaring rondom gedragsproblematiek, competentiegericht werken, oplossingsgericht bejegenen en emotieregulatieproblematiek zijn aanwezig. Begeleiders werken in onregelmatige diensten samen met de begeleiders van Lindonk 87. ‘s Nachts is er een gemeenschappelijke nachtdienst.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.