Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Robert Coppes Stichting, locatie Aloysiuslaan

Terug naar overzicht

De Robert Coppes Stichting ondersteunt mensen die een visuele beperking én vaak ook bijkomende beperkingen hebben. Juist die combinatie van problemen maakt het leven vaak complex. De Robert Coppes Stichting heeft zich gespecialiseerd in deze bijzondere doelgroep.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

De Aloysiuslaan is een van de kleinschalige woonvoorzieningen in Vught. Er is veel ruimte voor eigen voorkeuren, keuzes en privacy. De woonvoorziening is bedoeld voor volwassenen met een visuele functiebeperking en bijkomende problemen. Je hebt als je bij ons woont veel ruimte voor privacy en begeleiders geven je zoveel mogelijk eigen verantwoordelijkheid of helpen je om meer eigen verantwoordelijkheid te nemen. Want ook als je in een woonvorm bij de Robert Coppes Stichting woont, staat voorop dat je jouw leven leidt.

Indeling gemeenschappelijk deel

Voor onze bewonersgroep is er een gemeenschappelijke huiskamer beschikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De woonvoorziening Aloysiuslaan bestaat uit achttien appartementen met elk een eigen douche, toilet en keukentje. Er is alle ruimte om zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen wonen of deel te nemen aan groepsgericht wonen.

Situering in wijk

Openbare voorzieningen, zoals station en bushaltes zijn op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Zintuiglijke beperking

Omschrijving

De Robert Coppes Stichting ondersteunt mensen die een visuele beperking én bijna altijd bijkomende beperkingen hebben. Juist die combinatie van problemen maakt het leven vaak complex. De Robert Coppes Stichting heeft zich gespecialiseerd in deze bijzondere doelgroep.

Aantal bewoners

18

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Gemiddeld, Intensief

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.