Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Robert Coppes Stichting locatie Steenweg

Terug naar overzicht

De Robert Coppes Stichting ondersteunt mensen die een visuele beperking én vaak ook bijkomende beperkingen hebben. Juist die combinatie van problemen maakt het leven vaak complex. De Robert Coppes Stichting heeft zich gespecialiseerd in deze bijzondere doelgroep.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

De Steenweg bestaat uit 9 appartementen dichtbij het centrum van Vught.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woonvoorziening is onderverdeeld in 2 huiskamers, waar de bewoners begeleiding krijgen. Wonen in een kleine, overzichtelijke woonsituatie is hier belangrijk.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Op de Steenweg kunnen negen mensen wonen. Iedere bewoner heeft een tweekamerappartement met een eigen badkamer inclusief toilet en keuken.

Situering in wijk

Openbare voorzieningen zoals station en winkels zijn op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Zintuiglijke beperking

Omschrijving

De Robert Coppes Stichting ondersteunt mensen die een visuele beperking én vaak ook bijkomende problemen hebben.

Aantal bewoners

9

Begeleiding

Geen

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Wij bieden ondersteuning bij het zelfstandig wonen in een beschermde omgeving. De intensiteit van de ondersteuning is afhankelijk van wat er nodig is. De woonvoorzieningen zijn bedoeld voor volwassenen met een visuele functiebeperking en eventuele bijkomende beperkingen. Wonen bij de Robert Coppes Stichting betekent zo normaal mogelijk leven en wonen. We stimuleren je zoveel mogelijk mee te doen aan het gewone maatschappelijk leven. We gaan er vanuit, als je bij ons komt wonen, dat je buitenshuis werk, dagbesteding of vrijwilligerswerk hebt of het zoekt.
Je hebt als je bij ons woont veel ruimte voor privacy en begeleiders geven je zoveel mogelijk eigen verantwoordelijkheid of helpen je om meer eigen verantwoordelijkheid te nemen. Want ook als je in een woonvorm bij de Robert Coppes Stichting woont, staat voorop dat je jouw leven leidt.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.