Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Maasveld - Centrumlocatie - Cluster Gedrag

Terug naar overzicht

Wonen bij Maasveld betekent wonen op een mooi terrein met moderne en ruime woningen, veel ruimte en bijzondere voorzieningen. Zoals een gezellige boerderij en een eigen bakkerij die dagelijks brood en broodjes bakt met en voor de bewoners.

Woning

Omschrijving

Het cluster Gedrag bestaat uit 5 woningen, gelegen aan de Krokusbeemd 18, 30, 32, 34 & 36.

Indeling gemeenschappelijk deel

Elke gebouw is volledig gelijkvloers en bestaat uit 2 groepswoningen die met elkaar verbonden zijn. Er is gekozen voor een transparante bouw met een patio in het midden van de woning. De doelgroep van deze woning vraagt meer individuele ruimte en privacy, en minder groepsruimte.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere woongroep heeft 8 leefruimtes variërend van een appartement met aparte woon- en slaapkamer en badkamer; een studio met eigen badkamer; of een slaapkamer. Elke leefruimte heeft een eigen tuin. De woning heeft verder een volledig aangepast badkamer, een keuken en gezamenlijke zit- eetkamer. De woning beschikt over een speciale time-out ruimte.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

In deze woning wordt 24-uursbegeleiding geboden aan bewoners die behoefte hebben aan een veilige, voorspelbare, duidelijke woonomgeving. Er wordt in hoge rekening gehouden met de individuele behoefte van de bewoner. Begeleiding draagt zorg voor een duidelijke structuur, voorspelbaar dagprogramma en éénduidige begeleidingsstijl. Tevens is begeleiding gericht op behouden van ADL-vaardigheden. Toezicht 's nachts wordt geboden door nachtdienst en een nachtbewakingssysteem

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.