Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Maasveld - Centrumlocatie - Cluster Ouderen

Terug naar overzicht

Wonen bij Maasveld betekent wonen op een mooi terrein met moderne en ruime woningen, veel ruimte en bijzondere voorzieningen. Zoals een gezellige boerderij en een eigen bakkerij die dagelijks brood en broodjes bakt met en voor de bewoners.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het cluster ouderen bestaat uit 3 woningen, gelegen aan de Krokusbeemd 12, 14 & 16. De woningen zijn voor cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Naast de oudere cliënten zitten in deze woningen ook jonge bewoners die psychisch kwetsbaar zijn. Zijn hebben behoefte aan een warme, huiselijke sfeer en rustigere omgeving. De mate van sociaal-emotioneel functioneren is 0-3 jaar.

Indeling gemeenschappelijk deel

Elke woning bestaat uit drie verdiepingen. Twee woongroepen bevinden zich op de begane grond en hebben ieder een ruime woonkamer, grote slaapkamers en aangepaste badkamers. Via de openslaande deuren kom je in de tuin. De groepen op de eerste en tweede verdieping hebben een riant dakterras. Alle woongroepen zijn uitgerust met een plafond-tillift-systeem.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

In deze woningen wordt ondersteuning geboden aan cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Hun fysieke handicap vraagt gespecialiseerde zorg en/of hulpmiddelen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.