Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Maasveld - Centrumlocatie - Cluster 7, 9 & 10

Terug naar overzicht

Wonen bij Maasveld betekent wonen op een mooi terrein met moderne en ruime woningen, veel ruimte en bijzondere voorzieningen. Zoals een gezellige boerderij en een eigen bakkerij die dagelijks brood en broodjes bakt met en voor de bewoners.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het cluster 7, 9 & 10 bestaat uit 3 woningen, gelegen aan de Maasvelderweg 7, 9 & 10. De 3 woningen bestaan uit 11 woonunits met in totaal plek voor 92 mensen. Dit zijn mensen met verschillende lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen. Ook in leeftijd is er veel variatie van jongeren tot ouderen.

Om deze variatie van zorgvraag en zorgaanbod goed te kunnen omschrijven kaderen we dit in 3 doelgroepen;

1. Jongeren doelgroep: gericht op het ontwikkelen en/of behouden van vaardigheden ondanks dat er (soms) sprake is van lichamelijke intensieve zorg. Ontplooien van zelfstandigheid, eigen autonomie en indien mogelijk een deelname aan de maatschappij.
2. EMB (Ernstig Meervoudig Beperkt) / Ouderen:
gericht op stabiliseren, rust brengen en in standhouden van het welbevinden van de bewoner. Er is (soms) sprake van lichamelijke intensieve zorg. De begeleidingsstijl kenmerkt zich in belevingsgericht begeleiden en passend bij zijn/haar levensfase.
3. EVB (Ernstig Verstandelijk Beperkt) / Ouderen:
gericht op begeleiding en gedragsregulering. Dit uit zich in structuur bieden, rust brengen en in standhouden van welbevinden van de bewoner, passend bij zijn/levensfase. Ook bij deze doelgroep is er (soms) sprake van lichamelijke intensieve zorg.

Binnen de woningen van het cluster 7, 9 & 10 zijn tevens verschillende dagbestedingslokalen waar bewoners van het cluster gebruik van kunnen maken, naast de reguliere dagbesteding op het terrein van Maasveld. Het aanbod van deze dagbesteding is gevarieerd en afgestemd op de verschillende doelgroepen die woonachtig zijn in het cluster.

Indeling gemeenschappelijk deel

Elke woning heeft twee verdiepingen. Twee woongroepen bevinden zich op de begane grond en hebben ieder een ruime woonkamer, 8 slaapkamers en 2 ruime aangepaste badkamers. Via de openslaande deuren kom je in de tuin. De groep op de eerste verdieping heeft een soortgelijke indeling maar dan met een riant dakterras. De etage is met een lift te bereiken.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

concept

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De woningen zijn geschikt voor cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking met eventuele bijkomende lichamelijke klachten.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.