Wonen zonder beperking

Beschermd wonen, de Mandenmakerij

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Er zijn 13 appartementen in de Mandenmakerij gerealiseerd, elk appartement heeft een oppervlak van ongeveer 40 m2 en bestaat uit:
Een ruime douche met toilet, kamer met een groot keukenblok en een slaapkamer. De appartementen op de begane grond hebben een openslaande deur naar het grasveldje.
Het verwarmen gebeurt doormiddel van aardwarmte en voor de stroomvoorziening liggen er 125 zonnepanelen op het dak.
Huurprijs is inclusief verwarming en stroom.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Beschermde Woonvorm voor mensen met Autisme (al dan niet met een normale begaafdheid) of psychiatrische problematiek . De Mandenmakerij is een tussenstap tussen wonen met 24 uur nabijheid van begeleiding en zelfstandig wonen in een wijk met eventueel ambulante ondersteuning. Je kunt in de Mandenmakerij wonen als je toe bent aan meer zelfstandigheid (eigen woning) maar nog wel directie nabijheid en zorg nodig hebt. In de Mandenmakerij kunnen 13 mensen begeleid wonen, er is 24 uur per dag iemand van het begeleidingsteam aanwezig, dit betekent dat er s 'nachts ook iemand van het team slaapt. In veel gevallen is je huisdier welkom. Samen met jou wordt er gewerkt aan uitstroom richting de wijk, maar in sommige gevallen is deze woonvorm het hoogst haalbare. Je huurt zelfstandig (onder de huursubsidiegrens) en ontvangt wel de zorg middels intramurale voorwaarden (begeleiding op maat op alle levensgebieden, directe nabijheid, planbare en onplanbare zorg). Je hebt een appartement, de zorg wordt geboden vanuit een Wlz Beschermd Wonen indicatie.

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige

Behandeling

Enige

Omschrijving

De ondersteuning wordt verzorgt door een team die bestaat uit mensen die verschillende disciplines beheersen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.