Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Bij Mariahof leren cliënten om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Het is mogelijk om er levensloopbestendig te wonen of uitstromen naar een zo zelfstandig mogelijke vorm van wonen.

Woning

Omschrijving

De Mariahof is een begeleidingslocatie voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Bij ons leren cliënten zo zelfstandig mogelijk te wonen. Het is mogelijk om er levensloopbestendig te wonen of uitstromen naar een zo zelfstandig mogelijke vorm van wonen. De Mariahof ligt in het dorp Bakhuizen, dichtbij de Gaasterlandse bossen en het IJsselmeer. Het gebouw, een voormalig klooster, bestaat uit 17 appartementen. Alle appartementen hebben een eigen voordeur, een eigen woonkamer, keuken, slaapkamer, douche en toilet. Daarnaast heeft de Mariahof een uitgebreid programma van dagbesteding voor volwassenen. Zo kan de cliënt een fijne en zinvolle dag beleven! Men leert er samenwerken met anderen, het ontwikkelen van sociale vaardigheden en er wordt gewerkt aan persoonlijke doelen en -groei. De activiteiten variëren van het verzorgen van dieren tot hout zagen en kloven, productiewerkzaamheden, tuinonderhoud en reparatie- en demontage werkzaamheden.

  • Appartementen met eigen voordeur
  • Dagbesteding: creatief, horeca, natuur

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Geschikt voor cliënten met ZZP:

  • 3
  • 5
  • 6

Aantal bewoners

17

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.