Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Marrewijkpad 15

Terug naar overzicht

Algemene info Marrewijkpad 15 is een groepswoning voor mensen die ernstig verstandelijk beperkt zijn. De woning beschikt over een gedeelde woonruimte, bestaande uit de woonkamer en een open keuken. Ook de badkamer wordt gedeeld met medebewoners. Aan de vo

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene info

Marrewijkpad 15 is een groepswoning voor mensen die ernstig verstandelijk beperkt zijn.


De woning beschikt over een gedeelde woonruimte, bestaande uit de woonkamer en een open keuken. Ook de badkamer wordt gedeeld met medebewoners. Aan de voorzijde van de woning ligt een ruime tuin waar gebruik van gemaakt kan worden. In het huis bevinden zich negen slaapkamers dus iedere bewoner heeft een eigen kamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. En in de nacht is er altijd een wakker nachtdienst aanwezig.


Woonomgeving

De woning ligt op loopafstand van het winkelcentrum van Spijkenisse en een kinderboerderij met een aangepaste speeltuin voor rolstoelafhankelijke mensen. En de dagbesteding waar bewoners gebruik van kunnen maken ligt op hetzelfde terrein als de woning.Bovenstaande foto's zijn van Marrewijkpad 7. De foto's geven een beeld van indeling en ruimte.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.