Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Marrewijkpad 17

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Marrewijkpad 17 is een bovenwoning in een pand met vier woningen. De woning is huiselijk ingericht, gericht op de ouder wordende cliënt. Er is een balkon aanwezig. De woonkamer, badkamer en keuken worden gedeeld met medebewoners. De meeste slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. De woning is rolstoeltoegankelijk. De verlichting is aangepast op slechtziendheid. Woonomgeving De woning bevindt zich op een open terrein van Zuidwester in Spijkenisse. Op het terrein is een Activiteitencentrum en restaurant van Zuidwester aanwezig. In het Activiteitencentrum bevindt zich o.a. een gymzaal en zwembad. Ook zijn diverse behandeldiensten in het gebouw gevestigd. Het centrum van Spijkenisse bevindt zich op loopafstand.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.