Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Marrewijkpad 2

Terug naar overzicht

Binnen Marrewijkpad 2 wonen cliënten die behoefte hebben aan een bepaalde mate van structuur en duidelijkheid, maar waarbij ook ruimte is voor sfeer en gezelligheid. Sommige cliënten vragen een meer op zichzelf toegespitste, individuele benadering. Op bepaalde momenten vragen de cliënten speci...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning is rolstoeltoegankelijk. Er zijn twee MIVA kamers. Marrewijkpad 2 bevindt zich in de buurt van de hoofdlocatie aan de P.J. Bliekstraat. Marrewijkpad 2 heeft een open verbinding met buurwoning Marrewijkpad 4.

Indeling gemeenschappelijk deel

Op de benedenverdieping is de centrale woon/eetkeuken en de woonkamer.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De woning heeft twee verdiepingen, op de begane grond zijn er twee kamers die rolstoel toegankelijk zijn met een aangepaste badkamer. Op de eerste verdieping zijn zeven slaapkamers die alleen middels een trap te bereiken zijn (er is geen lift aanwezig in de woning).

Situering in wijk

Gesitueerd in woonwijk.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Binnen Marrewijkpad 2 wonen cliënten die behoefte hebben aan een bepaalde mate van structuur en duidelijkheid, maar waarbij ook ruimte is voor sfeer en gezelligheid. Sommige cliënten vragen een meer op zichzelf toegespitste, individuele benadering. Op bepaalde momenten vragen de cliënten specifieke begeleiding bij hun gedragsproblemen (in de vorm van verbale en/of fysieke agressie). Escalaties zijn daarbij niet altijd uit te sluiten. Een aantal cliënten hebben ook een lichamelijke en/of zintuiglijke beperking.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De nadruk binnen de zorg en begeleiding ligt vooral bij het in stand houden en verder ontwikkelen van vaardigheden. Daarnaast wordt er begeleiding geboden bij het aangaan en onderhouden van sociale contacten.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.