Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Marrewijkpad 3

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene info Marrewijkpad 3 is een groepswoning die vooral geschikt is voor mensen doe ernstig meervoudig beperkt zijn.

Marrewijkpad 3 maakt deel uit van een woonblok van vier andere groepswoningen. De algemene huiskamer is ingericht met verschillende snoezelvoorzieningen, waaronder een grote boom met vogelgeluiden, verschillende waterbedden, zitzakken en een vlokkenbed. Daarnaast is er een open keuken. De woning beschikt over negen slaapkamers, iedere bewoner heeft een eigen kamer. De ruime badkamer wordt gedeeld en is voorzien van een plafond tilliftsysteem. De woonkamer is gelijkvloers en daardoor rolstoeltoegankelijk. De tuin is voorzien van aangepaste banken waar ook cliënten van kunnen genieten.

Woonomgeving De woning ligt op loopafstand van het winkelcentrum van Spijkenisse en een kinderboerderij met een aangepaste speeltuin voor rolstoelafhankelijke mensen. En de dagbesteding waar bewoners gebruik van kunnen maken ligt op hetzelfde terrein als de woning. Bovenstaande foto's zijn van Marrewijkpad 7. De foto's geven een beeld van indeling en ruimte.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.