Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Marrewijkpad 4

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Marrewijkpad 4 is geschakelde woning waar gezelligheid en sfeer voorop staan. De woonkamer is pas opgeknapt, daarnaast is er een gezellig eetgedeelte, keuken en bijkeuken. Door middel van openslaande deuren kom je in de tuin. Iedere bewoner heeft zijn of haar eigen slaapkamer. Op de benedenverdieping zijn er twee rolstoeltoegankelijke slaapkamers en een miva badkamer. En op de bovenverdieping acht slaapkamers met twee badkamers en twee toiletten.

Woonomgeving Marrewijkpad 4 heeft een centrale ligging aan de rand van Spijkenisse. Op loopafstand vind je het centrum, bus/metrostation, de kinderboerderij en een medisch centrum. Ook verschillende ondersteuning zit in de buurt zoals een zwembad, gymzaal, mondhygiëniste, fysiotherapeut en arts.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.