Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Marrewijkpad 6

Terug naar overzicht

Marrewijkpad 6 in Spijkenisse is een volledig gerenoveerde woning. De woning biedt ruimte voor maximaal tien vrouwen tussen de 18 en 40 jaar. Elke cliënt heeft haar eigen slaapkamer. De woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld. Er zijn een aantal slaapkamers op de begane grond.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning is onderdeel van het Marrewijkpadcomplex, wat bestaat uit vier bouwkundig gelijke gebouwen. Deze worden doorkruist door het Marrewijkpad, een fiets/looppad die de wijken van Spijkenisse met het centrum verbindt.

Indeling gemeenschappelijk deel

- Woonkamer - Open keuken

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Binnen de woning bevinden zich: - Tien slaapkamers - Eén woonkamer met open keuken - Twee douches - Twee voorraadkasten - Drie toiletten

Situering in wijk

Op loopafstand van het centrum van Spijkenisse, precies tussen het politiebureau en de metro, zijn de Marrewijkpad woningen gesitueerd.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

In deze woning wonen jongvolwassen vrouwen tussen de 18 en 40 jaar met een matige of licht verstandelijke beperking. Daarnaast kan er sprake zijn van sociaal-emotionele en/of milde psychische of psychiatrische problematiek. Ook cliënten meteen lichamelijke of zintuigelijke beperking zijn welkom, mits de cliënt hierin vrij
zelfstandig is en geen (of beperkte) verzorging nodig heeft.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De groep bestaat uit jonge vrouwen die in een veilige omgeving willen werken aan het vergroten van hun vaardigheden. Denk hierbij aan het vergroten van sociale vaardigheden en praktische vaardigheden, zoals het huishouden en de financiën.


Daarnaast kan er ook gewerkt worden aan het verbeteren van het zelfbeeld en de weerbaarheid. Begeleiding wordt geboden via de BOL en CGW methodieken.


De woning is bedoeld voor (jonge) vrouwen die ondanks hun leeftijd al veel hebben meegemaakt. Ze zijn op zoek naar een rustige woonvorm om vanuit daar te kunnen werken aan zichzelf. Het einddoel is dan ook dat ze uiteindelijk door kunnen stromen naar een meer zelfstandige woonvorm.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.