Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Marrewijkpad 8

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene info Marrewijkpad 8 is een groepswoning voor mensen met een verstandelijke beperking, met aandachtsgebieden autisme, epilepsie en psychisch. De woning biedt plaats aan tien bewoners en de leeftijdscategorie is op dit moment van 27 tot 63 jaar oud.

Marrewijkpad 8 is een geschakelde woning. Aan de zijkant ligt een ruime tuin, met een rolstoelvriendelijke schommel. De woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woonkamer is groot met een open keuken en biedt toegang tot de tuin. De woning is rolstoeltoegankelijk.

Voor de nachten is er een speciaal team aanwezig. Zij houden op afstand, met een uitluistersysteem, de bewoners in gaten.

Woonomgeving De woning ligt midden in een woonwijk. De dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein, inclusief het restaurant. Aan de rand het wooncomplex ligt een kinderboerderij met hier omheen een wandelpad. Aan de achterzijde van het wooncomplex ligt een park, hier hoef je alleen de straat voor over te steken. Het centrum en openbaar vervoer is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.