Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Mastbosstraat 92

Terug naar overzicht

Mastbosstraat 92 is een woning in de Bredase woonwijk Princenhage die plaats biedt aan negen cliënten in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar. Bij cliënten die komen wonen kan enige vorm van gedragsproblematiek aanwezig zijn, maar niet in heftige lichamelijke vorm.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Mastbosstraat 92 is een 24-uursgroepswoning, gelegen in een groene wijk van Breda, die plaats biedt aan negen cliënten in de leeftijd van 16 tot 25 jaar.

Indeling gemeenschappelijk deel

- Woonkamer, keuken, drie badkamers, gemeenschappelijke wc per verdieping - Kantoor begeleiding/slaapwacht - Negen slaapkamers

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

De woning Mastbosstraat 92 is gelegen aan de zuidkant van Breda in een groene omgeving. In een voormalige woonboerderij in de wijk Princenhage is een woning van Zuidwester gerealiseerd.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Mastbosstraat 92 is een woning in de Bredase woonwijk Princenhage die plaats biedt aan negen cliënten in de leeftijd van zestien tot en met vijfentwintig jaar. Bij cliënten die komen wonen kan enige vorm van gedragsproblematiek aanwezig zijn. Echter, er wordt verwacht dat zij geen heftige frequente lichamelijke agressie vertonen of afzondering/fixatie nodig hebben. Bewoners hebben ieder een eigen slaapkamer en maken gezamenlijk gebruik van drie badkamers en de overige gezamenlijke ruimtes.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Mastbosstraat 92 is een 24-uursgroepswoning. De ondersteuning is gebaseerd op individuele ontwikkelingsmogelijkheden. Cliënten zijn schoolgaand of hebben een vorm van werk of dagbesteding. Cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke beperking. Het wonen is, indien mogelijk, gericht op doorgroeien naar meer zelfstandig wonen. Er zijn begeleidingsvragen op het gebied van gedrag, relaties, school en het vergroten van zelfstandigheid.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.