Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Mastbosstraat 92

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Mastbosstraat 92 is een woning in de groene Bredase woonwijk Princenhage. De woning biedt plaats aan negen cliënten in de leeftijd van zestien tot en met vijfentwintig jaar. Bij cliënten die komen wonen op deze 24-uursgroepswoning kan enige vorm van gedragsproblematiek aanwezig zijn. Echter, er wordt verwacht dat zij geen heftige frequente lichamelijke agressie vertonen of afzondering/fixatie nodig hebben. De ondersteuning op de woning is gebasseerd op individuele ontwikkelingsmogelijkheden. Clienten zijn schoolgaand of hebben een vorm van werk of dagbesteding. Cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke beperking. Het wonen is, indien mogelijk, gericht op doorgroeien naar meer zelfstandig wonen. Er zijn begeleidingsvragen op het gebied van gedrag, relaties, school en het vergroten van zelfstandigheid.

Bewoners hebben ieder een eigen slaapkamer en maken gezamenlijk gebruik van drie badkamers en de overige gezamenlijke ruimtes.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.