Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Op Merel 15 wonen 9 volwassenen. Iedereen heeft een eigen zit-/slaapkamer. Twee bewoners hebben een eigen appartement. Overdag gaan de bewoners naar hun dagbesteding, maar in hun vrije tijd gaan we regelmatig samen op pad. Wekelijks wordt er gezwommen en bijna iedere dag wandelen we samen. We zorgen voor een gestructureerde begeleiding, waarbij extra aandacht is voor sociale vaardigheden.

Woonomgeving In een woonwijk Winkels op loopafstand Dagbesteding op 15 minuten rijden Rustige straat

Welke begeleiding heb je nodig? Wij maken samen met jou een zorgplan. ‘Mijn Plan’ noemen we dit. Hier staan jouw wensen, doelen en afspraken in. We zorgen voor een gestructureerde begeleiding, waarbij extra aandacht is voor sociale vaardigheden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.