Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Moeder-Kind-Huis Le Papillon

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​​Het Moeder-Kind huis draagt bij aan het welzijn, welbeleven en de ontwikkeling van moeder en hun kind(eren) die in een onveilige leefsituatie terecht zijn gekomen.

Woning

Omschrijving

​Le Papillon is gevestigd in een vrijstaande villa in een bosrijke omgeving. Op de begane grond bevindt zich een grote gemeenschappelijke woonkamer, keuken en wasruimte. Op de eerste en tweede etage bevinden zich de kamers van de moeders en kinderen; er zijn twee badkamers.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​​Het Moeder-Kind huis draagt bij aan het welzijn, welbeleven en de ontwikkeling van moeder en hun kind(eren) die in een onveilige leefsituatie terecht zijn gekomen. We zoeken altijd naar een goede samenwerking waarbij iedereen in zijn kracht blijft, omdat dit ten goede komt van de zorg aan de jonge moeders en hun kind.

Verzorging

Geen

Omschrijving

Als ondernemers van Le Papillon huren we expertise in en zoeken de samenwerking met keten-partners, om zo optimale zorg en kwaliteit aan moeder en kind te bieden. Er is onder andere samenwerking met een gedragswetenschapper, theraplay therapeut, lactatiedeskundige, beeldend therapeut, consultatiebureau, verloskundige en huisartsenpraktijk in Zeist.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.