Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Multatulipad 1

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Multatulipad 1 is een woning waar de cliënten allemaal ouder worden en de begeleiding dus ook intensiever wordt. Op deze woning vinden we het vooral belangrijk om je te helpen je vaardigheden te behouden. We laten je dus zelf doen wat je nog zelf kunt doen en ondersteunen je waar dat nodig is. Gezelligheid, rust en huiselijkheid vinden we belangrijk op deze woning.

Woonomgeving De woning staat in een woonwijk aan de rand van Oud-Beijerland. Winkels vind je op 2,5 kilometer afstand. Het openbaar vervoer ligt op 1 kilometer afstand.

Welke begeleiding heb je nodig? Iedere bewoner heeft individuele doelen en begeleidingsafspraken, deze zijn terug te vinden in Mijn Plan die we samen met de bewoner en de verwant opstellen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.