Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Multatulipad 3

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Multatulipad 3 is een twee-onder-een-kapwoning met een kleine voortuin en een grote achtertuin. Dit is onze (afgesloten) belevingstuin. De woonkamer, keuken, toiletten en badkamers deel je met je medebewoners. Je hebt je eigen slaapkamer met wastafel. Op Multatulipad 3 is 24 uur per dag zorg voor jou aanwezig. De dagbesteding is op loopafstand.

Woonomgeving De woning staat in een woonwijk met rondom nog 7 woningen van Zuidwester. Meteen achter de woning vind je het dienstencentrum waar je terecht kunt voor je dagbesteding, maar waar je ook de arts, fysio, gedragsdeskundige, ergotherapeut en logopedist vindt. Op loopafstand vind je een zwembad, sporthallen, speeltuin en een kinderboerderij.

Welke begeleiding heb je nodig? We maken samen met jou een eigen plan om je te begeleiden op de manier die bij jou past. We kunnen op de woning hulp inschakelen van verschillende disciplines, zoals een fysiotherapeut, gedragsdeskundige, arts, verpleegkundige of logopedist. Ieder half jaar bespreken we met jou en je verwanten of de begeleiding nog goed gaat en of we samen iets moeten aanpassen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Gemiddeld, Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.