Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Multatulipad 3

Terug naar overzicht

Multatulipad 3 is een twee-onder-een-kapwoning met een kleine voortuin en een grote achtertuin. Dit is onze (afgesloten) belevingstuin. De woonkamer, keuken, toiletten en badkamers deel je met je medebewoners. Je hebt je eigen slaapkamer met wastafel.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Multatulipad 3 is een twee onder een kap woning met een kleine voortuin en een grote achtertuin (belevingstuin) welke is afgesloten. De woonkamer, keuken, toiletten en badkamers worden gedeeld. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer met wastafel. De woning is rolstoel toegankelijk. Er is 24 – uurs zorg aanwezig. ' S nachts is de nachtdienst niet altijd ter plekke aanwezig in verband met rondes lopen op andere woningen. Er wordt daarom gebruik gemaakt van een uitluistersysteem. Op loopafstand kan er gebruik gemaakt worden van dagbesteding.

Indeling gemeenschappelijk deel

Beneden is er een gemeenschappelijke woonkamer met open keuken. Zowel beneden als boven is er een gemeenschappelijke badkamer.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Begane grond: tuin Woonkamer met open keuken Aangepaste badkamer 2 slaapkamers Toilet Lift Ruimte voor wasmachine en droger voorraadruimte Eerste etage: 7 slaapkamers Kantoor Toilet Badkamer voorraadruimte

Situering in wijk

De woning staat in een woonwijk met rondom nog 7 woningen van Zuidwester. Meteen achter de woning vind je het dienstencentrum waar je terecht kunt voor je dagbesteding, maar waar je ook de arts, fysio, gedragsdeskundige, ergotherapeut en logopedist vindt. Op loopafstand vind je een zwembad, sporthallen, speeltuin en een kinderboerderij.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Multatulipad 3 is een twee-onder-een-kapwoning met een kleine voortuin en een grote achtertuin. Dit is onze (afgesloten) belevingstuin. De woonkamer, keuken, toiletten en badkamers deel je met je medebewoners. Je hebt je eigen slaapkamer met wastafel. Op Multatulipad 3 is 24 uur per dag zorg voor jou aanwezig. De dagbesteding is op loopafstand.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Omschrijving

Op Multatulipad 3 is 24 uur per dag zorg aanwezig. We maken samen met jou een eigen plan om je te begeleiden op de manier die bij jou past. We kunnen op de woning hulp inschakelen van verschillende disciplines, zoals een fysiotherapeut, gedragsdeskundige, arts, verpleegkundige of logopedist. Ieder half jaar bespreken we met jou en je verwanten of de begeleiding nog goed gaat en of we samen iets moeten aanpassen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.