Wonen zonder beperking

Naarderstraat

Terug naar overzicht

Mooie centraal gelegen nieuwbouwlocatie in Hilversum. De woning bestaat uit drie woonlagen waar elke cliënt zijn of haar eigen appartement heeft.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Mooie centraal gelegen nieuwbouwlocatie in Hilversum. De woning bestaat uit drie woonlagen waar elke cliënt zijn of haar eigen appartement heeft. Op de locatie wonen twintig bewoners in appartementen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers. Hier kunnen bewoners elkaar ontmoeten en hier wordt bovendien elke vrijdag dagbesteding georganiseerd.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere bewoner heeft aan de Naarderstraat 17 zijn of haar eigen appartement. Er is een eigen zit / slaapkamer, badkamer en keukenblok.

Situering in wijk

De woning is erg centraal gelegen in Hilversum in een mooie wijk.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Woonlocatie cliënten met ZZP vanaf VG 3,4 en 6.

Aantal bewoners

20

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding op deze locatie is gericht op toezicht en nabijheid. Er werken veelal vaste begeleiders op vaste tijden. Ook is er slaapdienst aanwezig. Cliënten worden ondersteund vanuit de individuele begeleidingsbehoefte, omschreven in een ondersteuningsplan. Een belangrijk doel is het bevorderen van de cliënten om deel te nemen aan de maatschappij en weerbaarheid en redzaamheid te vergroten.

De dagbesteding is elke vrijdag in een woonkamer van de locatie. Bewoners zijn in hun eigen omgeving dus “veilig en vertrouwd” en kunnen zelf, samen met anderen, het programma bepalen. Er ligt geen “werkdruk”. Doordat de dagbesteding in het huis is, hoeft de cliënt niet te reizen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.