Wonen zonder beperking

Deze locatie is voor mensen met o.a. de volgende beperking: Geriatrische problematiek, Lichamelijke handicap, Psychische of psychiatrische problematiek, Verstandelijke handicap.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Op de Nassaulaan kun je begeleid wonen. De jongste bewoner is 50 jaar. De begeleiders weten precies hoe ze met de ouder wordende cliënt om moeten gaan. Onze appartementen zitten in een groter gebouw waarin ook de Stichting Welzijn Middelburg zit. Dat is erg handig. We hoeven alleen maar naar beneden te gaan om gebruik te maken van hun ruimtes. Daar worden veel leuke dingen georganiseerd. Denk aan knutselavonden, zingen, bewegen op muziek en samen de krant lezen.

Er wonen 15 cliënten. Iedereen heeft zijn eigen appartement. Met woonkamer, slaapkamer, keukentje en wc/douche. Er zijn twee gezamenlijke woonkamers. Daar kun je samen eten.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Lichamelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Deze locatie is voor mensen met o.a. de volgende beperking: Geriatrische problematiek, Lichamelijke handicap, Psychische of psychiatrische problematiek, Verstandelijke handicap

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.