Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Noordeinde 2-4 in Nootdorp

Terug naar overzicht

Een fijn gelegen studio op landgoed Craeyenburch in Nootdorp, vlak bij het centrum van Nootdorp. Het landgoed bestaat oa uit verschillende woningen, dagbestedingen en het expertise- en behandelcentrum. De studio biedt een in grote mate een zelfstandige woonplek met begeleiding heel dicht bij.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

Een studio behorend tot een woning van ouderwordende en overwegend MVB cliënten. De studio begeeft zich op enkele meters van de woning en is gekoppeld aan een tweede studio. De studio bevat eigen sanitair, een kleine eenvoudige keuken (deze bevat geen kookfaciliteiten zoals een fornuis) en er is voldoende ruimte voor een bed en klein zitgedeelte.

Indeling gemeenschappelijk deel

Twee aaneengesloten woningen met een gemeenschappelijke keuken en een kantoor. Er zijn twee woonkamers aanwezig waarnaast de slaapkamers grenzen verbonden met een hal.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Via de voordeur stap je meteen de algemene ruimte van de studio binnen, welke aan de rechterkant wordt afgeschermd door een kleine muur. De algemene ruimte is naar eigen inzicht in te delen. Links achterin bevindt zich de eenvoudige keuken en is er afgezonderd sanitair aanwezig.

Situering in wijk

Op het terrein Craeyenburch van Ipse de Bruggen Nootdorp naastgelegen aan een andere woning.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

De doelgroep op de woning bestaat overwegend uit ouder(wordende) cliënten en cliënten met een matig verstandelijke beperking. Het wonen en de hoeveelheid bijbehorende begeleiding vragen in grotere mate om zelfstandigheid, waardoor LVB tot MVB het best passend lijkt voor de aangeboden studio.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Elke cliënt krijgt een persoonlijk begeleider toegewezen, welke kan ondersteunen in het (opstellen van een) dagprogramma. Er is per dag een contactmoment met de aanwezige begeleider en een mogelijkheid tot een kopje thee/koffie op de woning. Tevens wordt de avondmaaltijd elke avond door de woning verschaft, welke de cliënt mee kan nemen naar de eigen studio. Daarnaast kunnen begeleiders enige ondersteuning bieden in de ADL.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.