Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Houd je van natuur en zou je graag willen wonen in een landelijke omgeving? Deze woonlocatie bevindt in een prachtige omgeving. Hier wonen volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De meeste mensen die hier wonen zijn redelijk zelfstandig en kunnen voor zichzelf zorgen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Woonlocatie Noordhoek heeft een begane grond en een eerste verdieping. De kamers en appartementen op de beneden verdieping hebben een eigen terras. Er wordt elke dag samen gekookt met begeleiding en als je dat wil, eten we gezellig met elkaar aan tafel. In de zomer kunnen we heerlijk buiten zitten met elkaar.Daarnaast is er nog één appartement dat zich buiten de zorgboerderij bevindt; in het 'oude theehuis'.

Indeling gemeenschappelijk deel

De gemeenschappelijke ruimten zijn de woonkamer, keuken of de tuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

De Noordhoek ligt tegenover de Nieuwkoopse plassen in Noorden.

  • Er is openbaar vervoer maar de bus rijdt niet vaak. Het is dus belangrijk dat jij je prima kunt verplaatsen in het verkeer met bijvoorbeeld een fiets, scooter of auto
  • Er is dagbesteding in de buurt zoals een kaarsenmakerij
  • Er is een club in de buurt.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

De woonlocatie ligt in een wijk dichtbij het dorp Noorden. Je woont met een kleine groep mensen naast elkaar midden in de samenleving. Je hebt een eigen appartement of kamer.

We stimuleren je om zelfstandig te worden, in het dagelijks leven én in contacten met anderen. Dit betekent dat je meehelpt in huis. Je denkt ook mee over hoe we het samen gezellig kunnen maken in huis. In je vrije tijd kun je naar een club gaan. Ook zorgen we samen voor de tuin en de dieren.

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.