Wonen zonder beperking

Noordsingel

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De appartementsbewoning aan de Noordsingel biedt verblijf en ondersteuning, in een beschutte woonomgeving, aan 23 cliënten.
De ondersteuning wordt geboden, vanuit een vast staand basisrooster, dat voorziet in een aantal begeleidingsmomenten op de dag. Voor de nacht is er een slaapwacht aanwezig.

Indeling gemeenschappelijk deel

Onze locatie biedt ruimte aan 23 cliënten. Iedereen heeft een eigen appartement. Er is een gemeenschappelijke huiskamer waar je gezellig kunt koffiedrinken of eten met de andere cliënten. Elke dag wordt er gekookt door de begeleiding. Natuurlijk mag je ook zelf koken. Je kunt kiezen of je gezamenlijk wilt eten of liever in je eigen appartement.

Overdag gaan we naar ons werk of dagbesteding.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

We zitten dichtbij het centrum van de historische stad Middelburg.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

23

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Wil je graag op jezelf wonen? En heb je daar begeleiding bij nodig? Bij de Noordsingel in Middelburg helpen we je zo zelfstandig mogelijk te leven. We helpen je ook je sociale netwerk uit te breiden. Samen met jou stellen we persoonlijk doelen. We kijken waar jij ondersteuning bij nodig hebt. Daarnaast leer je nieuwe vaardigheden. Zo leer je zo zelfstandig mogelijk te functioneren in de maatschappij.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.