Wonen zonder beperking

Locatie is gelegen in een betrokken dorp. Er wordt gebruik gemaakt van een grote hoeveelheid vrijwilligsters. De locatie is betrokken bij de kerkgemeenschap. 1x per maand is er Bijbelclub op de locatie. Daarnaast worden een aantal cliënten op zondag opgehaald om naar de kerkdienst te gaan.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Appartementen, daarnaast beschikt de woning over 2 gezamenlijke huiskamers (groepswonen).

Locatie bestaat uit 3 woonlagen. Op de begane grond zijn 3 appartementen gelegen met een plafondtillift en een aangepaste badkamer. Op de begane grond bevinden zich de 2 gezamenlijke huiskamers. Beide voorzien van keuken, eet- en zithoek. Daarnaast is er een wasruimte, berging en kantoor van begeleiding aanwezig.
Op de 1e etage bevinden zich 7 appartementen. Alle anders ingericht. Ook is er 1 mindervalide badkamer aanwezig met een plafondlift, hoog-laag bad, douchebrancard en toilet. Ook bevind de slaapwachtkamer zich op de 1e etage.
Op de 2e etage zijn er 6 appartementen aanwezig.

Alle appartementen zijn voorzien van eigen badkamer, zit- slaapkamer en keuken.

In het pand zijn trappen en een lift aanwezig.
Op de begane grond is er een kleine gezamenlijke buitenruimte.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn twee gezamenlijke huiskamers aanwezig. Hier wordt met elkaar gegeten, koffie gedronken en activiteiten gehouden. Cliënten zijn vrij om deel te nemen aan gezamenlijke activiteiten.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

2 gezamenlijke huiskamers.
Beide zijn voorzien van keuken met inductie kookplaat. Koelkast en diepvries. Grote tafel met 6 stoelen. Zitgedeelte met tv en radio-cd speler. De huiskamers hebben verschillende afmetingen.
Grote 44 m2.
Badkamer met eigen toilet, douche, wastafel. Er is ruimte en aansluiting voor het plaatsen van wasmachine, droger.
Zitkamer met daarin een kitchenette.
Slaapruimte die af te scheiden is van de zithoek doormiddel van een schuifwand.

Ieder appartement heeft een andere indeling. Wel heeft ieder appartement gelijke faciliteiten.

Situering in wijk

Locatie is naast de kerk gelegen. De locatie bevind zich in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. De locatie ligt centraal van supermarkt en openbaarvervoer.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Epilepsie, Lichamelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Locatie is gelegen in een betrokken dorp. Er wordt gebruik gemaakt van een grote hoeveelheid vrijwilligsters. De locatie is betrokken bij de kerkgemeenschap. 1x per maand is er Bijbelclub op de locatie. Daarnaast worden een aantal cliënten op zondag opgehaald om naar de kerkdienst te gaan.

Aantal cliënten: zestien. Een ieder heeft een eigen modern appartement. Met eigen zit-slaapkamer, badkamer en keukentje. Er zijn drie appartementen met plafondliften en aangepaste badkamers.
Er wordt 24 uur zorg geboden. ’s Nachts gebruik gemaakt van een slaapdienst.

Aantal bewoners

16

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

24 uur zorg.
Zorg bestaat uit: Intensieve verzorging. (overname van de alledaagse levensbehoefte zoals wassen, aankleden, eten, toiletgang. )

Begeleiding bij het uitvoeren van complexe taken. Ondersteunen van cliënten in het aangaan en onderhouden van sociale contacten. Ondersteuning en begeleiding wordt geboden aan de hand van een vastgesteld ondersteuningsplan.
Daarnaast is er 3 dagen per week een kok aanwezig die de warme maaltijd bereid voor de cliënten. Dit aan de hand van een vastgesteld menu.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.