Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Ons Thuis is een kleinschalige woning voor bewoners met het Prader Willi-syndroom en autisme. Bij Ons Thuis vinden wij het belangrijk dat jij veilig en comfortabel woont met een duidelijke structuur en goede begeleiding. Bovendien is er begeleiding 24 uur per dag aanwezig.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Bij Ons Thuis wonen 10 bewoners. De woning bestaat uit vier geschakelde eengezinswoningen. Jij krijgt een slaapkamer en (een gedeelde) badkamer die helemaal van jou is en zelf kunt inrichten naar eigen smaak. We houden rekening met jouw specifieke behoefte, daarom krijg jij zelfgemaakte maaltijden van je begeleiders. Zo hoef je zelf niet te koken en weet je zeker dat je voedzaam eten krijgt. Je woont samen met anderen, daarom draagt iedereen zijn steentje bij in het huishouden. We verdelen in overleg de taken zodat iedereen kan helpen om het huis schoon en fijn te houden. We zorgen natuurlijk voor ontspanning en vermaak door spelletjes te doen of te wandelen. Belangrijk is dat je doet wat jij leuk vindt.

Samen met jou zorgen wij ervoor dat je kunt wonen en leven zoals jij graag zou willen. De begeleiders zorgen voor een goede basis door samen met jou afspraken te maken. En we blijven in gesprek over wat jij precies fijn vindt.

Ook kun je vertrouwen op goede specialistische zorg. Er zijn namelijk diëtisten, gedragsdeskundigen en medisch specialisten bij onze woning betrokken. Als vragen hebt, ziek wordt of verpleging nodig hebt, dan is deze hulp dichtbij. Zo kunnen we goed voor je zorgen en krijg je de hulp die je nodig hebt.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Midden in een woonwijk

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Overig

Omschrijving

Ons Thuis is een kleinschalige woning voor bewoners met het Prader Willi-syndroom en autisme. Bij Ons Thuis vinden wij het belangrijk dat jij veilig en comfortabel woont met een duidelijke structuur en goede begeleiding. Bovendien is er begeleiding 24 uur per dag aanwezig, dus je kunt erop vertrouwen dat hulp altijd dichtbij is. De woning bevindt zich centraal in een leuke wijk in Den Haag, waardoor je midden in de maatschappij woont.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.