Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Oosterschelde 2

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Oosterschelde 2 is een groepswoning bestemd voor tien personen. Iedereen heeft zijn eigen kamer met een wasbak. De woonkamer, keuken, badkamers en toiletten worden gedeeld. Er zijn twee appartementen met een eigen keukentje. De doelgroep is divers, maar bestaat voornamelijk uit jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. De woning is beneden rolstoeltoegankelijk dus ook als je in een rolstoel zit kun je hier terecht.

Het is een geschakelde woning met een leuke tuin. De begeleiding is intensief, we vinden het belangrijk dat we jou een veilige en gezellige plek bieden. En iedere nacht is er een slaapdienst aanwezig.

Woonomgeving De woning staat in een leuke wijk midden in Brielle, vlak bij de oude binnenstad. Brielle is gezellig met leuke festiviteiten en mooie winkels. Het openbaar vervoer is op 5 minuten loopafstand. De supermarkt, kerk en scholen zijn allemaal aan te lopen of fietsen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.