Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Oosterschelde 8

Terug naar overzicht

Oosterschelde 8 ligt in de wijk Nieuwland van het mooie stadje Brielle en er wonen 10 cliënten. De bewoners hebben een licht tot matige verstandelijke beperking.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Oosterschelde 8 is een twee-onder-een-kap woning met Oosterschelde 2. de woning staat in de wijk Nieuwsland en heeft voor en achter de woning een tuin. De woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld met medebewoners. In totaal zijn er acht slaapkamers en twee eenpersoonsappartementen.

Indeling gemeenschappelijk deel

De gemeenschappelijke ruimte van de woning heeft drie bankstellen en een stoel. Daarnaast is er de keuken, die aan de woonkamer grenst, en twee eethoeken.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Begane grond: Toilet 3 slaapkamers (waarvan één met eigen doucheruimte) Woon/eetkamer Keuken Bijkeuken Doucheruimte --------------------------------------------------------------------------- 1e verdieping: 5 slaapkamers 2 badkamers met douches Personeelsruimte/ extra slaapwacht 1 persoonsappartement --------------------------------------------------------------------------- 2e verdieping: 2 eenpersoonsappartementen Badkamer met toilet, wastafel en douche

Situering in wijk

De woning staat in een leuke wijk midden in Brielle, vlak bij de oude binnenstad. Brielle is gezellig met leuke festiviteiten en mooie winkels. Het openbaar vervoer is op 5 minuten loopafstand. De supermarkt, kerk en scholen zijn allemaal aan te lopen of fietsen.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Oosterschelde 8 ligt in de wijk Nieuwland van het mooie stadje Brielle en er wonen 10 cliënten. De bewoners hebben een licht tot matige verstandelijke beperking.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding is afgestemd op de zorg- en ondersteuningsvraag van de cliënt. Deze staat omschreven in Mijn Plan en ontstaan in gesprek met de cliënt en zijn/haar netwerk.
De nadruk is gericht op:
* het bieden van veiligheid;
* het stimuleren van mogelijkheden en keuzes;
* het respecteren van individualiteit;
* het erkennen van gelijkwaardigheid;
* het motiveren, bekrachtigen en ondersteunen van de cliënt.
De betrokkenheid van familie en het persoonlijk netwerk van de cliënt vormen een belangrijk aspect van onze begeleiding. De begeleiding zal altijd een balans zijn tussen wensen en mogelijkheden van de cliënten en financiële erkenningen.
Koken, wassen, verzorging en het schoonmaken van de eigen kamer zijn taken van de cliënt en naar eigen kunnen aan meewerkt. Er is een gedeelde slaapdienst met Oosterschelde 2 vanaf 23:00-07:00 uur aanwezig.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.