Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Oosthavendijk 34

Terug naar overzicht

Oosthavendijk 34 is een geschakelde groepswoning, waar negen cliënten wonen met een beperkte mate van zelfstandigheid. Zij worden onder andere geholpen met de algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Aan de Oosthavendijk, in het dorp Middelharnis, bevindt zich de woning 'Dijk 34'. Deze woning is geschakeld met nog twee woningen, namelijk nummer 32 en 36. De woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld. Iedereen heeft een eigen slaapkamer. De slaapkamers bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Deze woning ligt aan de rand van het terrein Hernesseroord in Middelharnis en beschikt over een grote tuin. Binnen de woning wordt 24-uur zorg geboden.

Indeling gemeenschappelijk deel

- Woonkamer - Open keuken

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Op de benedenverdieping bevinden zich: - Twee slaapkamers - Eén woonkamer met open keuken - Eén badkamer met een bad en een douche - Eén apart toilet - Bergruimte Verdieping: - Zes slaapkamers - Eén kamer met een ballenbad - Eén badkamer met douche en toilet Zolder: - Een grote bergzolder

Situering in wijk

De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Oosthavendijk 34 is geschikt voor cliënten met een matige lichamelijke beperking, maar niet geschikt voor cliënten met agressie. De woning is niet geschikt voor cliënten die gebruik moeten maken van tillift.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Deze cliënten hebben een zeer beperkte mate van zelfstandigheid en worden geholpen met al hun dagelijkse zaken, zoals eten en douchen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.