Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Oosthavendijk 34

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Oosthavendijk 34 is een geschakelde groepswoning, waar negen cliënten wonen met een beperkte mate van zelfstandigheid. Zij worden onder andere geholpen met de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De woning is geschikt voor cliënten met een matige lichamelijke beperking, maar niet geschikt voor cliënten met agressie. De woning is niet geschikt voor cliënten die gebruik moeten maken van tillift. De woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld. Iedereen heeft een eigen slaapkamer. De slaapkamers bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Deze woning ligt aan de rand van het terrein Hernesseroord in Middelharnis en beschikt over een grote tuin. Binnen de woning wordt 24-uur zorg geboden.

Woonomgeving De woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Gemiddeld, Intensief, Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.