Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Op de Bies - Hereweg

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Groepswoningen voor cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Binnen de centrumlocatie is er een woning specifiek voor kinderen en jongeren.

Indeling gemeenschappelijk deel

Alle woningen zijn gelijkvloers en liggen binnen de centrumlocatie van Op de Bies in Landgraaf. De woningen zijn via een overdekte gang geschakeld met buurgroepen, het zwembad en de fysiotherapie. Op de centrumlocatie bevinden zich onder andere een arts, medische en paramedische dienst, het activiteitencentrum, de boerderij en het restaurant.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De woningen hebben individuele slaapkamers, een woonkamer en twee badkamers met douche en/of bad. Gedurende de nacht wordt de veiligheid mede gewaarborgd door middel van een akoestisch bewakingssysteem en door nachtdienstmedewerkers. Alle woningen hebben een eigen tuin en terras.

Situering in wijk

Alle woningen liggen op de centrumlocatie van Op de Bies.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Biedt zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking. Verzorging en begeleiding nemen een belangrijke rol in gezien de handicaps en bijkomende medische problematiek. Deze worden geboden in een huiselijke, geborgen en veilige omgeving.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.