Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Op de Bies - Hereweg

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Appartementencomplex voor licht verstandelijk beperkte kinderen, jongeren en (jong)volwassenen in de wijk verspreid over Landgraaf en Kerkrade.

Indeling gemeenschappelijk deel

Elke cliënt heeft een eigen slaapkamer met een gezamenlijke woonkamer en keuken. Het appartementencomplex heeft meerdere badkamers. Verder ligt er in Hoensbroek een appartementencomplex dat bestaat uit 3 etages. Hier hebben cliënten een eigen woon-/slaapkamer met een keukenblok. Op de begane grond en eerste etage bevindt zich een gezamenlijke eetkeuken. In het gebouw is een lift aanwezig. Twee studio’s zijn rolstoelvriendelijk.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

De woningen liggen verspreid in de wijk in Landgraaf, Kerkrade en Hoensbroek.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Er wordt begeleiding geboden aan kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Begeleiding is gericht op het handhaven van verworven vaardigheden en zo groot mogelijke zelfstandigheid in beschermde omgeving. De individuele vraag staat centraal. Een gedeelde verantwoordelijkheid met ouders en/of wettelijk vertegenwoordigers is van groot belang.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.