Wonen zonder beperking

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Op de Rede is een appartement in een nieuwbouwwijk van Enkhuizen, er zijn 4 appartementen op de begane grond en 5 op de 1e verdieping.

Indeling gemeenschappelijk deel

Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte. Wie wil kan hier tussen half 5 en 5 uur 's middags koffie komen drinken.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. De bovenste appartmenten hebben een zolder, berging en balkon. Beneden hebben de appartementen een kleine betegelde achtertuin met schuur.

Situering in wijk

Nieuwbouwwijk van Enkhuizen.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Wij hechten veel waarde aan de mening van cliënten, ouders/ belangenbehartigers en medewerkers. Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Onze zorg voor cliënten is altijd maatwerk. Onze cliënten hebben soms ook naast hun verstandelijke beperking een visuele-, auditieve-of lichamelijke beperking. Ook komen geriatrische problematiek, aandoening uit het autisme-spectrum, epilepsie of gedragsproblematiek naast de verstandelijke beperking voor.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen, Op basis van ZZP's

Omschrijving

In Op de Rede wonen mensen die allemaal heel zelfstandig zijn. Iedereen heeft zijn eigen sociale netwerk en vrienden, familie en kennissen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.